Elektromos töltőállomás

 A jövő a megújuló energiaforrásokra való áttérésen alapszik, s ennek megfelelően a gyártók egyre több, és energiafogyasztás tekintetében egyre hatékonyabb elektromos autó modellt terveznek. Ezeket a járműveket azonban időről-időre fel kell tölteni elektromos árammal, hiszen akkumulátorok merül a használat során. Miként a benzinmotoros autók esetében a benzinkút, úgy az e-autók esetében az elektromos töltőállomás szolgáltatja a szükséges „üzemanyagot” a működéshez.

Fonyódi elektromos töltőállomás Elektromos töltőállomás Keszthelyen

Az elektromos töltőállomások fajtái

Mivel többféle típusú elektromos autó létezik (HEV, PHEV, FEV), és ezek többféle csatlakozóval lehetnek ellátva, így az elektromos töltőállomásokon kialakított csatlakozó aljzatok típusa is többféle lehet, valamint a teljes töltési idő is jármű típusonként eltérhet az akkumulátor kapacitástól függően.

Cégünk a magyarországi elektromos töltőállomás hálózat kiépítéséhez és szervizeléséhez nyújt lehetőséget. Mind egyedi felhasználásra (háztartási töltőállomások), mind pedig intézmények, vállalatok számára (repülőtér, mélygarázs, bevásárlóközpont, szálloda, stb.) vállaljuk különböző típusú elektromos töltőállomások teljes körű kivitelezését, a tervezéstől kezdve a telepítésen át a szervizelésig.

Az elektromos töltőállomás lehet kültéri, vagy beltéri kialakítású is.

Nyíregyházi töltőállomás elektromos autókhoz Kút Sopronban

Greenetik elektromos töltőállomások kivitelezése

Weboldalunkon minden, a témával kapcsolatos információt megtalál, továbbá elérhetőségeinken is készséggel állunk rendelkezésére bármilyen felmerülő kérdés esetén.

Referenciák

Rólunk

A Greenetik Retail Kft.-t a megújuló energiaforrások (napenergia, szélenergia, biomassza) iránti egyre növekvő igények hívták életre.

Legyünk kapcsolatban!

 

Megközelítés